PTC staat voor coöperatief transport

 
 
PTC de organisatie

De PTC is opgericht op 7 januari 1994. Wij zijn een coöperatie van individuele binnenvaartschippers. Deze zijn door de krachten te bundelen in staat gebleken een compleet pakket logistieke diensten aan te bieden en uit te voeren. De vervoersgarantie wordt fysiek gegeven door de leden die met hun schepen bij de coöperatie aangesloten zijn. Daarnaast wordt er met grote marktpartijen nauw samengewerkt om tot totale Europese dekking te komen.

 

Een solide basis

De PTC neemt indien gewenst, alle papieren beslommeringen uit handen. Wij kunnen voor u de volledige afhandeling van vrachtbrieven en overige formaliteiten verzorgen. 
Tachtig procent van onze relaties kiest inmiddels voor dit gemak. Wij bieden een solide basis waarop u volledig kunt vertrouwen. Het voorkomt dat u voor onaangename verrassingen komt te staan, wat weer tijd en geld scheelt. 

 

Betrouwbare partner
De PTC zet vervoerszekerheid op de eerste plaats.

Deze aansprakelijkheid berust bij de coöperatie zodra u met ons in "zee" gaat. Met deze visie richten wij ons op dienstverlening voor de lange termijn. Onze relaties kunnen  altijd rekenen op uiterste zorgvuldigheid waaruit een langdurige samenwerking zal ontstaan. Door toepassing van het just-in-time concept heeft u uw lading volgens planning op tijd op de losplaats. U bepaalt immers wanneer de lading op de plaats van bestemming moet zijn en wij plannen het transport.        Bovendien garandeert de professionele walorganisatie van de PTC directe communicatie en een flexibele 24/7 operatie waar onze partners op kunnen bouwen.

Onze cliënten hebben bij ons eigenlijk maar één zorg: hun eigen bedrijvigheid.      "Ontzorgen is ons motto"

 

Hoge kwaliteit

De PTC werkt met procedures conform de NEN-ISO 9001 normen (International Standardization Organization). Dit geeft een kwaliteitsborging bij het ontwerpen, het ontwikkelen, het vervaardigen, het installeren en de nazorg. Naast het NEN-ISO 9001 certificaat beschikken wij ook over het GMP+ en NIWO -certificaat.   Door onze hoge kwaliteitsnormen, al jarenlang, voldoet onze coöperatie aan de steeds strenger wordende veiligheids- en milieu-eisen. Kwaliteit is routine voor de schepen die onder de paraplu van de PTC varen.

Met deze kwaliteitseigenschappen is de PTC een uitblinker in de markt.

Kortom......

Door optimale planning en inzet van schepen zijn we in staat om tegen concurrerende prijzen uw opdrachten betrouwbaar uit te voeren.
  Wij kunnen u een compleet logistiek pakket aanbieden

  • Voor-transport per truck vanaf uw locatie (indien niet aan het water gelegen) naar de waterkant;
  • Overslag het inhuren van kraan, heftruck, personeel; 
  • Scheepvaart het transport via de binnenvaart en indien nodig het zeetransport;
  • Tussenopslag het regelen van een voorlopige opslaglocatie aan land of indien nodig een varende opslag;
  • Na-transport per truck indien uw afnemer niet direct aan het water is gevestigd;
  • Indien nodig planning en voorraadbeheer van uw goederen

Vervoer over water is veilig, snel en efficiënt.

Nieuwe Website - extra Line